~ A Whole New World…



bekal pagi

Pagi-pagi…

seperti biasa, saya dateng ke lab… bersih-bersih… dan nobody comes yet. good! Prasaan saya ini uda grade akhir… termasuk jajaran senior di lab… uda punya banyak adek junior… tugas klining serpis masih aja ada (doh).

Tengah-tengah acara bersih-bersih…. lah kok dapet bekal pagi. Ada labmate cowo, buat sendiri, khusus dibawa untuk dimakan bareng. Haha, so swit banget anak ini. tumben

 

Advertisements

Trackbacks & Pingbacks

Comments

  1. * wina says:

    itu nasinya diapain sih mbak? item2nya apa?

    | Reply Posted 6 years, 7 months ago
    • * adrianna says:

      item2nya itu remes2an rumput laut.. trus dibikin adonan. haha.. aneh ya 😛 mklum cowo yang bikin

      | Reply Posted 6 years, 7 months ago


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: